joi, 17 decembrie 2009

Hip Hop Radio Show



"Hip-Hop Radio Show",

- Prima emisiune de rap din Romania, de la Radio Nova 22 (care avea sediul in Teatrul Giulesti, la ultimul etaj), creata de legendarii Daddy Love (Sebastian), Sleek B (ulterior DJ Sleek) si Abdul Shabbazz.

- intre 1991-1992, intrucat la finalul anului 1992 Radio Nova 22 nu a mai primit licenta de functionare (din pricina unor interese politice ale vremii, acest post de Radio facand opozitie FSN-ului actual).

- Stilul emisiunii era unul extrem de degajat (ca sa nu zicem "dezmatz total"), Sleek B si Abdul dand nastere unor showuri de neuitat pentru cei care le-au ascultat, iar Daddy Love intervenind impaciuitor, asemanator unui moderator veritabil din ziua de azi.

- emisiunea a reprezentat principala sursa de informare a iubitorilor de rap din Romania pe perioada respectiva si a promovat cultura hip-hop in Romania, fiind cea care a dus la organizarea primului concert de rap din romania, cel de la Sala Polivalenta, din 14 mai 1993, printre invitati numarandu-se Alliance Ethnik, Sleo, Democrates D, Ragga Sonic.

- "Istoria Rapului", realizata in 2 emisiuni consecutive, este realizata insa pe un ton serios, fara caternica obisnuita care a facut legendar show-ul, acoperind perioada de la inceputuri (dinainte de 1969) si pana la finalul anilor 80.
...
...
Link AICI

1 comentarii:

muffinass spunea...

letitbit tot zice sa revin cu download-ul...ai putea sa urci arhiva pe un alt host (megaupload, rapidshare, mediafire)?

multams encore !

Trimiteți un comentariu